IT & C

#nokia lumia 1020 #lumia 1020 prezentare #pret lumia 1010 #nokia 41 megapixeli

Nokia Lumia 1020, smartphone-ul cu o camera de 41 de megapixeli

E oficial! Dupa o serie de imagini care s-au "scurs" pe internet in ultima perioada, compania finlandeza a prezentat, ieri, la New York cel mai bun smarthone al sau, Lumia 1020. Acesta ruleaza sistemul Windows Phone 8 si are o camera foto de 41 de megapixeli.

Impresionanta camera foto are stabilizator optic de imagine, sase lentile Zeiss, blitz Xenon si blitz LED pentru videoclipuri, scrie The Verge. Noul gadget poate realiza simultan aceeasi imagine la doua rezolutii diferite: una de 38 de megapixeli (aspect 4:3 sau 16:9) si una de 5 megapixeli (pe care utilizatorul o poate uploada rapid pe retelele de socializare, datorita marimii mici). Camera poate filma la o rezolutie de 1080p sau la una de 720p, iar sunetul va fi inregistrat stereo.



Nokia Lumia 1020 este dotat cu o aplicatie numita Pro Camera. Astfel, pot fi reglate manual flashul, focusul, valoarea ISO, balanta de alb, viteza obturatorului si timpul de expunere.

Telefonul are un ecran AMOLED de 4,5 inchi, 2GB de RAM si un procesor dual-core de 1,5 GHz cu cip Snapdragon S4. In SUA, vanzarile incep din 26 iulie numai in reteaua AT&T la un pret de 299 de dolari pentru un contrat pe 2 ani. In China si Europa telefonul ajunge in toamna.





Sursa foto: slashgear.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele