IT & C

Nokia angajeaza Electronic Arts pentru N-Gage Games

Marele producator de telefoane mobile finlandez, Nokia, a anuntat ca a incheiat un contract cu marele editor Electronic Arts pentru dezvoltarea dispozitivului pentru jocuri N-Gage.

Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, face o incursiune ambitioasa pe piata dispozitivelor de jocuri video , odata cu lansarea pe 7 octombrie a N-Gage, telefon hibrid si platforma de jocuri.



Contractul incheiat cu Electronic Arts, cel mai mare editor de jocuri video din lume si casa unor titluri de succes precum "Madden NFL" din SUA si "Fifa Soccer" in Europa, ii va furniza companiei Nokia 20 jocuri pana la Craciun.
Titlurile jocurilor care vor fi disponibile pe N-Gage nu au fost dezvaluite.


De asemenea, la conferita ECTS a dezvoltatorilor de jocuri video din Londra, Nokia a anuntat si preturile noului dispozitiv. Acesta va costa intre 345-361$ in Marea Britanie si intre 299-350 Euro in Europa Continentala.
Analistii din domeniu se intreaba daca consumatorii vor achizitiona o consola de jocuri care costa de doua ori mai mult decat cea mai vine vanduta consola de jocuri, Nintento Game Boy Advance. Ingrijoarea privind pretul ridicat al dispozitivului s-a raspandit si in randul partenerilor companiei Nokia.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele