IT & C

#ssd secure #xpresscard #verbatim

Noile Verbatim SSD Secure ExpressCard au criptare hardware AES pe 256 de biti

Verbatim a lansat un ExpressCard SSD Secure ce dispune de criptare hardware premium AES pe 256 de biti, combinand tehnologia pentru stocare, cu protectia puternica a datelor.

SSD Secure ExpressCard, este primul de acest gen in lume si este disponibil in versiuni de 32 GB si 16 GB.

Stocare mobila

Cererea de solutii de stocare mobila ce satisfac standarde stricte de securitate a crescut in mod semnificativ in ultimele luni. Capacitatea de criptare premium AES 256-biti garanteaza securitate maxima pentru datele stocate.

Criptarea hardware, cu introducere obligatorie a parolei, protejeaza informatiile chiar daca SSD-ul ajunge in maini gresite. Avand incorporata instructiunea de formatare a continutului dupa 10 autentificari eronate, securitatea drive-ului este astfel sporit?. O alta functie interesanta este posibilitatea de a creea conturi Guest cu parole separate, permitand astfel accesul altor persoane la o portiune sau chiar la toate datele.

SSD Secure ExpressCard de la Verbatim poate fi introdus in slotul PCI ExpressCard al cumputerului, o caracteristica standard pentru laptop-urile moderne. Cardurile sunt compatibile cu Windows XP si Vista, si vor fi in curand disponibile in magazine în variantele 16 GB si 32GB.

Rezisent la socuri

SSD-ul este foarte robust si rezistent la socuri si vibratii, astfel portabilitatea acestuia este avantajata chiar si in conditii nefavorabile. Un alt avantaj cheie al acestui SSD este reprezentat de consumul mic de energie care la randul sau duce la o viata mai lunga a bateriei pentru laptop-uri si netbook-uri.

Datorit? compatibilitatii plug and play, SSD Secure ExpressCard este pregatit pentru utilizare imediata, evitand astfel instalarea de software suplimentar sau verificarea drepturilor de administrator. Daca utilizatorul doreste are posibilitatea de a utiliza ExpressCard-ul ca pe o extensie a memoriei calculatorului din moment ce acesta intra complet in corpul laptop-ului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele