IT & C

#romania #vaio #sony

Noile serii de laptopuri Sony VAIO au ajuns in Romania

Niponii de la au prezentat oficial noile laptopuri din seriile  F, Z, Y, EB si W.

Modelele vor fi disponibile in curand pe piata autohtona, dar preturile modelelor nu au fost anuntate.

Sony F

Modelul vine dotat cu un ecran Full HD profesional de 16,4 inch (41,6 cm) anti -reflexie, capabil de redarea 100% a spectrului Adobe RGB pentru reproducerea cu acuratete a tonurilor de culoare. Totodata, noile ntebook-uri dispun de cea mai recenta generatie de procesoare Intel Core i7 (Quad Core).

Printre specificatiile tehnice ale modelului se numara si unitatea Blu-ray sau memorie de DDR3 de 8 GB. In plus notebook-urile Sony VAIO F dispune de unitatii de procesare vizuala nVidia GeForce GT330M cu o memorie GDDR3 VRAM de 1 GB si tehnologia de procesare paralela Cuda.

Sony VAIO Z

Noile modele sunt caracterizate de un design aparte si conectivitate ridicata. Arhitectura bazata pe 4 GB de RAM si cele doua SSD-uri confera acestui model viteze foarte mari de procesare. Aceasta solutie de stocare a datelor este de 6,2 ori mai rapida decat un HDD cu 5400 ppm, fiind mai usoara si mai compacta.  

VAIO Z se diferen?iaza de celelalte notebook-uri ultra-portabile prin solutia grafica hibrida. Placa dedicata nVidia GeForce GT330M, cu o memorie de 1 GB GDDR3 VRAM, poate fi folosita atat pentru sarcini obisnuite, cat si pentru accesarea fisierelor multimedia. Noul Sistem Hibrid Grafic Dinamic optimizeaza in mod inteligent performantele grafice in functie de gradul de dificultate al activitatii.

Sony VAIO Y & VAIO EB

Noul model VAIO Y este extrem de usor, fiind partenerul ideal pentru un stil de viata digital al tinerilor. Cu o greutate mai de 1,8 kg, noua serie Y se diferentiaza prin carcasa din aliaj de magneziu si articulatia cilindrica. Ecranul de 13,3 inch ofera o perspectiva extrem de detaliata a fotografiilor, elementelor grafice si documentelor. Mai mult, Modelul are o autonomie standard a bateriei de aproximativ noua ore.

Compact si uaor de transportat, noul VAIO EB ofera un set de caracteristici specifice laptopurilor mai voluminoase. Beneficiind de un design perfect adaptabil atat mediului casnic cat si celui business, notebook-ul VAIO EB faciliteaza accesul la optiuni de calcul avansat cu un consum minim de resurse. Modelul dispune de o inalta putere de procesare si capacitati grafice superioare

Sony

Modelele seriei VAIO W dispun de generatia de procesoare eficiente energetic Intel Atom furnizeaza puterea sistemului, echipat cu un SO Windows 7 Starter Edition. Memoria RAM de 1 GB si spatiul de stocare de 250 GB ajuta la gestionarea cu usurinta a colectiei multimedia.

In premiera pentru Sony, modelele sunt livrate cu o ecologica de culoarea maro. Geanta inlocuieste cutia traditionala de carton, reducandu-se cantitatea ambalajelor folosite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele