IT & C

#sony #reportofon #mp3 player

Noile reportofoane Sony au player muzical si memorie flash

Sony prezinta noile reportofoane cu memorie flash si player  muzical incorporat, disponibile intr-o paleta large de culori.

Toate modelele lansate sunt compatibile cu sistemele de operare Windows si Macintosh.

Caracteristici

Cu dimensiuni perfecte pentru a incapea intr-un buzunar sau intr-o geanta de dimensiuni reduse, modelele ICD-UX200 si ICD-UX300F cantaresc in jur de 50 de grame. In ciuda dimensiunilor foarte compacte, noile modele beneficiaza de cele mai avansate functii pentru capturarea, stocarea si administrarea usoara a inregistrarilor.

Memoria flash de 4 GB, poate salva mai mult de 1.000 de ore audio (in modul LP), iar spatiul pentru stocare si conectorul USB integrat, modelele UX200 si UX300F reprezinta o alternativa excelenta pentru a depozita sau transfera fisiere pe PC.

Pentru divertisment mobil, utilizatorul poate asculta piesele preferate cu ajutorul player-ului audio, fie prin difuzoarele integrate sau prin castile incluse in pachet. Totodata, inregistrarile digitale de inalta calitate sunt capturate in format stereo ca fisiere MP3. Functia comutabila de reducere a zgomotului si filtrul de atenuare a sunetelor joase asigura o inregistrare a vocii clara.

Usor de utilizat

Baterie alcalina asigura un timp de inregistrare prelungit cu pana la 15 ore (in modul LP), iar timpul de redare se extinde pana la 83 de ore. Administrarea inregistrarilor este foarte facila datorita ecranului LCD, cu afisaj lizibil, pe 5 linii. Inregistrarile pot fi sortate in cinci directoare, usurand selectarea fisierului cautat atunci cand utilizatorul dispune de multe notite vocale sau interviuri.

Pentru si mai comoditate , inregistrarile pot fi administrate si editate cu functiile de Dividere/ Stergere /Selectare si Mutare a directorului. Procedeul simplu de drag-and-drop faciliteaza transferul inregistrarilor, fisierelor sau pieselor muzicale direct in computer. Conectorul USB culisant al reportofonului este protejat de un capac conectat de dispozitiv, pentru a nu exista pericolul de a-l pierde.

Modelul ICD-UX200 (2 GB) este disponibil in variantele de culoare negru, argintiu, roz si rosu. Modelul ICD-UX300 (4 GB) este disponibil in culorile negru si rosu. Totodata, disponibil in varianta de culoare negru este si modelul ICD-UX300F (4 GB) care beneficiaza si de tuner FM, permitand ascultarea programelor favorite de radio. Modelele ICD-UX200, UX300 si UX300F vor fi achizionate in Romania incepand cu decembrie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele