IT & C

#enervare #clipuri #reclame #facebook # useri #scroll

Noile reclame de la Facebook, motiv de enervare pentru useri

Compania Facebook urmeaza sa implementeze un nou sistem de publicitate pentru companii. Este vorba despre clipurile care urmeaza sa apara in pagina de News Feed a utilizatorilor.

Pana aici nu pare sa fie vreo problema, insa ceea ce va fi cu adevarat enervant si frustrant pentru utilizatorii Facebook.com este faptul ca aceste clipuri publicitare vor porni singure.

Cei mai enervati de acest tip de publicitate vor fi utilizatorii care se vor conecta pe Facebook.com de pe dispozitivele mobile (smartphone-uri sau tablete) si care vor fi nevoiti sa dea scroll pentru a cauta clipul publicitar pentru a-l opri din redare.

Deoarece isi dau seama ca acest lucru ii va enerva pe utilizatori, reprezentantii Facebook au declarat ca se vor gandi la o varianta care sa fie cat mai putin deranjanta.

Cert este ca Facebook nu va renunta la aceasta modalitate de publicitate, deoarece va aduce companiei sume impresionante de bani.

Sursa foto: iconarchive.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele