IT & C

#3d #sony #blu ray

Noile playere Sony Blu-ray pot reda 3D Disc

Noul model BDP-S470 capabil sa redea filme 3D de pe Blu - ray    disc, iar modelul BDP-S570 are capabilitati complete de redare a filmelor 3D de pe Blu-ray Disc 3D.

Tehnologia 3D a fost una din principalele teme de atractie din cadrul CES 2010, iar Sony continua propriile lansari de produse 3D, prin prezentarea unui nou player Blu-ray Disc 3D.

Actualizare software


Cu o actualizare de software, modelul BDP-S470 va fi capabil sa redea filme 3D de pe un Blu-ray Disc pe un televizor compatibil 3D. Versiunea 3D de la Sony utilizeaza o tehnologie de imagine avansata, iar ochelarii activi speciali creeaza impresia unei imagini 3D vii, reale, beneficiind de profunzime si contur clar, la rezolutie Full HD 1080p.

Modelul  BDP-S570, anuntat in cadrul CES, va fi capabil sa redea filmele 3D de pe Blu-ray Disc, fara a fi necesara actualizarea de firmware, devenind cea mai noua completare a unei serii de produse 3D. Functia Bravia Internet Video permite vizionarea emisiunilor ratate, cu ajutorul serviciilor populare 'catch-up' TV. Serviciile catch-up TV reprezinta una dintre tendintele cu cel mai mare potential de crestere din Europa.

Blu-ray S570

Modelul S570 dispune de functia de reducere a zgomotului, fiind recreat pentru optimizarea calitatii imaginii oferite in timpul redarii clipurilor full screen de pe Internet. Cu ajutorul functiei Entertainment Database Browser, ce utilizeaza tehnologia Gracenote, utilizatorul poate cauta detalii despre discul Blu-ray, precum numele actorului sau ale informatii de productie si continut similar prin Bravia Internet Video.

Blu-ray player-ul S570 este compatibil DLNA, ceea ce inseamna ca un player Blu-ray Disc de generatie noua, de la Sony, poate "comunica" cu alte dispozitive compatibile DLNA precum telefonul, notebook-ul sau playerul audio, redand continutul stocat pe televizor, indiferent de locul in care se afla dispozitivul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele