IT & C

#emisii electromagnetice #placa de baza #asus

Noile placi de baza Asus au emisii electromagnetice reduse

Asus a stabilit un nou standard privind protectia completa a placilor de baza odata cu lansarea designului Asus Protect 3.0, bazat pe Xtreme Design, care ajuta la protejarea mediului inconjurator, a sistemelor si a utilizatorilor.

Noua tehnologie reduce cu pana la 50% generarea si transmiterea de periculoase, oferind astfel placile de baza cu cel mai mic nivel de radiatii electromagnetice.

Low Radiation Design diminueaza nivelului de electromagnetice

In medie, utilizatorii sunt expusi radiatiilor electromagnetice rezultate in urma utilizarii computerului timp de aproximativ opt ore pe zi. Asus Protect 3.0 reduce  aceasta cu pana la 50%, oferind cel mai scazut nivel de emisii din industrie.

Tehnologia lansata de Asus permite obtinerea unui nivel si mai mic de radiatii, prin adoptarea unui design ce include componente cu emisii scazute. In plus, designul de circuit ajuta la diminuarea emisiilor produse de componentele electrice prin pozitionarea inteligenta a curentilor electrici de polaritate opusa unul in fata celuilalt pentru a anula campurile generate.

Anti- Surge Design & EPU Energy Saving Design

Cu Anti-Surge Design, Asus Protect 3.0 detecteaza eventualele supratensiuni din componente si impiedica raspandirea efectelor unui scurt-circuit. In cazul unui astfel de nedorit, in special în timpul furtunilor de-a lungul unor intreruperi dese ale electro-alimentarii, Anti-Surge Design va opri imediat alimentarea cu energie electrica, preintampinand posibila distrugere a componentelor.

Pentru o operare mai eficienta si mai prietenoasa fata de mediu Protect 3.0 include Asus EPU (Energy Processing Unit), un cip care faciliteaza reducerea inteligenta a consumului cu pana la 80,23%. EPU ajusteaza in timp real, automat si cu mare precizie tensiunile de alimentare a diverselor componente imbunatatind eficienta energetica .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele