IT & C

#netbook #laptop #tableta #netbookuri Dell Inspiron DUO #dell inspiron duo

(P) Noile netbookuri Dell Inspiron DUO, o alternativa mai practica a tabletei

Laptop sau tableta? De ce sa va multumiti cu mai putin cand puteti avea un Dell 2 in 1? Dati lovitura cu un hibrid de tableta si netbook, la un pret special de la CumperiIeftin.ro.

Este clar, traim in epoca vitezei. Alergam dintr-un loc in altul, vorbim la mobil, tastam la calculator cu o mana, mancam cu cealalta. Va suna cunoscut? Nu ne mai aducem aminte nicicum de vremea in care asteptam cu nerabdare sa ne sune prietenii pe fix ca sa ne putem intalni mai apoi undeva in oras. Ultimul gadget care ne scoate din impas este tableta.

 

Ce ne mai facem fara tableta?

 

Daca nu ai tableta nu esti la moda, nu poti sa-ti rezolvi problemele restante in timp ce stai la stop sau pe o banca in parc, nu poti sa-ti accesezi pagina de Facebook... Dezastru!

Cine are deja tableta sau telefon inteligent a ajuns insa sa cunosca si partea mai neplacuta a acestora: ecranul tactil. Daca doamnele au unghiile un pic mai lungi sau domnii degetele mai barbatesti e greu sa ai rapiditate atunci cand ai de scris un text. In plus pentru cei obisnuiti cu sistemul de operare Windows, adaptarea poate veni mai greu.

Problema se pare insa ca au rezolvat-o cei de la Dell care ne propun un netbook mic si compact foarte util cand aveti de rezolvat problemele de afaceri oriunde va aflati. Poate fi instantaneu transformat intr-o tableta pe care sa va relaxati cu un joc, sa cititi o carte electronica sau sa vizionati cele mai noi poze ale prietenilor de pe Facebook.




Noul Inspiron DUO, cu procesor Intel N570 Dual Core de 1.66GHz are un display LED generos de 10,1 inci de tip Multi Touch, o camera web de 1.3 Megapixeli si un hard de 320GB. Memoria RAM de 1x2048 MB DDR3 la 1333 MHz si conectivitatea Bluetooth complementeaza designul multipremiat al Dell Inspiron DUO .

Vine gata echipat cu Windows 7 SP1 Home Premium (32BIT) si Microsoft Office Starter. Are asadar tot ce va trebuie atat pentru office cat si pentru weekendul petrecut pe o plaja. Pentru doamne producatorii ne sugereaza culorile "Marlin blue" sau " Fastback red", iar pentru domni "Foggy night black".

Nu degeaba Campania Dell se desfasoara sub sloganul "Munceste, joaca-te, iubeste". Nou gadget inteligent da dependenta! Tableta? Laptop? 2 in 1 Inspiron DUO de la Dell. Il puteti cumpara la un pret de numai 1780 lei pe CumperiIeftin.ro, in sectiunea Calculatoare / Netbook.



Sursa foto: tinypic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele