IT & C

#kinetic #xbox 360 slim #microsoft

Noile Microsoft Xbox 360 Slim si Kinetic, prezentate oficial

In cadrul evenimentului E3 care se desfasoara in Los Angeles, cei de la Microsoft au prezentat oficial noile planuri ale companiei.

Astfel, din data de 16 iunie 2010 gamerii au la dispozitie o noua consola de joc si senzorul Kinetic , cunoscut pana acum sub denumirea de Project Natal.

Microsoft Xbox 360 Slim

Noua consola de joc nu difera foarte mult de modelul vechi, dar ca si in cazul rivalului PlayStation, modulul a fost considerabil micsorat si a primit denumirea de Slim. Totodata, spre deosebire de versiunea veche care avea un hard drisk de 120 GB, noul model este ceva mai incapator din punctul de vederea al spatiului de stocare.

Prin urmare, noul Xbox 360 Slim este capabil sa pastreze pana la 250 GB de date, jocuri, filme, imagini si altele. Compania americana a mai facut cateva modificari, printre care si conectivitatea, consola fiind acum echipata cu conexiune Wi-Fi. Reprezentantul Microsoft, Don Mattrick, a declarat ca noua consola va costa 299 USD si va fi dinsponibila foarte curand.

Microsoft Kinetic

Un alt anunt facut de compania americana se refera si la "Project Natal", unul dintre cele mai indrazneste si promitatoare proiecte ale companiei. Totul consta intr-un simplu senzor care se adauga consolei, dar care scaneaza corpul jucatorului si mediul in care acesta se afla, lasandu-l sa savureze un joc fara controller, tastatura sau alte periferice .

Astfel, Project Natal a primit numele oficial de Kinetic si se va lansa in magazinele din luma din toamna lui 2010. Chiar daca initial se zvonea ca modulul va costa in jur de 50 USD, pretul lui Kinetic se va ridica la 150 USD. In cadrul evenimentului, Microsoft au mai anuntat si o serie de jocuri compatibile cu noul gadget.

Microsoft Project Natal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele