IT & C

#led #televizor #borderless #lg

Noile LG cu tehnologia LED, prezentate oficial in cadrul campaniei "Arta fara limite"

LG Electronics Romania a anuntat rezultatele campaniei Arta fara limite, derulata cu scopul sustinerii tinerelor talente din cadrul liceului de Arte Plastice N. Tonitza din Bucuresti.

In cadrul campaniei au fost prezentate si noile televizoare LG cu tehnologia LED .

Televizoare LG

Noile serii de televizoare LG cu tehnologie LED backlight , modelele SL8000, SL9000 si LH9000 au oferit vizualizarea  lucrarilor digitale in cadrul vernisajului, sub conceptul "Fara limite" ( Borderless ).

Cele trei noi model dispun de un design minimalist, dar in aceelasi timp ofera imagini cu o claritate ridicata si culori vii. Noile modele sunt destinate divertismentul trait acasa. Cele trei noi modele pot fi achiztionate si pe piata autohtona.

Arta fara limite

Site-ul de concurs a inregistrat 20.000 de vizionari ale paginii. Peste 2500 de voturi au fost inregistrate pentru ideile inscrise in concurs de catre participanti.

In perioada de desf??urare a campaniei, reprezentan?i ai mass-media nationale au sustinut demersul LG pentru elevii de la liceul N.Tonitza prin redactarea unor articole ce au contribuit cu o donatie de 3000 de euro oferita liceului pentru achizitia de echipamente, accesorii si instrumente pentru pictura. Donatia a fost acordata in cadrul evenimentului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele