IT & C

#procesor #core #intel

Noile Intel Core 2010 au fost prezentate oficial

Intel Corporation a prezentat noua sa familie de procesoare 2010 Intel Core . Produsele includ Tehnologia Intel Turbo Boost1, dedicata laptop-urilor, desktop-urilor si dispozitivelor incorporate.

Aceast? lansare a noilor procesoare Intel Core i7 , i5 si i3 coincide cu aparitia noului proces revolutionar de productie al Intel, pe 32 nanometri (nm) care pentru prima data in istoria companiei va fi utilizat pentru a produce imediat si a livra pe piata procesoare si caracteristici la preturi accesibile, dar si pentru a integra grafica de inalta definitie in procesor.

Platforme diferite

Intel lanseaza numeroase produse pentru platforma, peste 25 procesoare, adaptoare wireless si chipset-uri, inclusiv noile procesoare Intel Core i7, i5 ?i i3, Chipset-urile Intel 5 Series si adaptoarele Intel Centrino Wi-Fi si WiMAX, care includ noile caracteristici Intel My WiFi. Peste 400 de designuri de platforme PC laptop si desktop sunt asteptate sa fie create de producatorii de computere, pe baza acestor noi produse, iar alte 200 sunt as?teptate pentru designuri incorporate.

Noile procesoare 2010 Intel Core sunt create pe baza procesului de fabricatie pe 32 nm al companiei Intel, care include a doua generatie de tranzistori cu poarta de metalsi constanta dielectrica ridicata. Aceasta tehnica, impreuna cu alte progrese realizate, ajuta la cresterea vitezei computerului, diminuandu-i in acelasi timp consumul de energie.

Intel in viteza

Bazate pe microarhitectura premiata Intel, " Nehalem ", aceste noi procesoare pentru desktop, dispozitive mobile si încorporate ofera un nivel ridicat de performanta inteligenta in lucrul cu muzica, jocuri, clipuri video, filme, fotografii, retele sociale si alte aplicatii mainstream solicitante.

In plus, laptop-uri ultra-subtiri cu o grosime mai mica de 2,5 cm, dotate cu noile procesoare 2010 Intel Core, ofera un echilibru excelent intre performanta, stil si o durata de viata mare a bateriei. Noile procesoare Core i7 si Core i5 includ in plus Tehnologia Intel Turbo Boost1, care ofera un  nivel adaptabil de performanta, corespunzator activitatilor de computing inteligent.

De asemenea, Intel va introduce pe piata noua familie de procesoare 2010 Intel Core cu tehnologie Intel vPro mai tarziu, in cursul acestui trimestru, ajutand astfel managerii de IT si corpora?iile sa beneficieze de capabilitati de securitate si gestionare asistate de hardware.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele