IT & C

#dsx-s300btx #dsx-s200x #xplod #sony

Noi sisteme audio pentru masina de la Sony

Sony anunta seria de playere digitale Xplod , create pentru automobile, care fac parte dintr-un concept nou de solutii audio ce se incadreaza in tendintele moderne de ascultare a muzicii preferate.

Acestea au fost exclusiv create pentru player-ele media digitale, fiind dotate cu o solutie de stocare inedita, dar si cu o calitate a redarii sunetului impecabila.

Music Xplod

Cu ajutorul sistemului "Tune Tray" de la Sony, dispozitivele  audio primesc un loc important in centrul consolei, fiind in acelasi timp discret pozitionat. Partea frontala a sistemului culiseaza vertical pentru a dezvalui sistemul Tune Tray. Utilizatorul poate conecta imediat un dispozitiv USB, un Walkman sau orice iPod/iPod touch.

Noile modele care beneficiaza de sistemul Xplod Tune Tray sunt DSX-S300BTX si DSX-S200X , ce dispun de fete detasabile, cu un ecran OEL, cu 4 linii, foarte vizibil si de o a doua conexiune USB. Conexiunea USB frontala si conxiunea USB secundara sunt deosebit de utile pentru utilizatorii ce conecteaza un stick USB in Tune Tray s vor sa asculte muzica si de la un alt player portabil sau un smartphone. Cu ajutorul ecranului cu 4 linii, utilizatorii beneficiaza de afisarea mai multor informatii.

Modelul DSX-S300BTX dispune si de conexiune Bluetooth. Utilizatorul poate sincroniza pana la 500 de numere de telefon in memoria interna a dispozitivului DSX-S300BTX, pentru a explora agenda pe afisajul ecranului si pentru a realiza apeluri telefonice. Cu ajutorul conexiunii Bluetooth, utilizatorul poate reda si muzica, fara ajutorul firelor. De asemenea, utilizatorul poate realiza si apeluri hands free, cu ajutorul sistemului audio, pentru mai multa siguranta la volan.

Cum functioneaza

Selectarea muzicii dorite este mai mult decat facila, cu functiile speciale precum canalele SensMe, functia ZAPPIN si Quick-BrowZer. Functia SenseMe sorteaza automat muzica pe diferite canale, pentru a se potrivi cu starea de spirit a utilizatorului, in mai multe tipuri. Cand utilizatorul nu stie ce anume i-ar placea sa asculte, se apasa pe butonul "ZAP" si player-ul va incepe sa scaneze si sa redea bucati din melodii, pentru o mai uaoara alegere.

Cu ajutorul functiei  Quick-BrowZer, se poate cauta muzica dupa artist, album, gen, playlist, fiser sau director, prin simpla rotire a butonului de volum, plus apasare pentru selectare. Modelele DSX-S300BTX si DSX-S200X vor fi disponibile in Romania , incepând cu finalul lunii septembrie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele