IT & C

Noi imprimante laser color de la HP

HP isi extinde oferta pentru firmele mici si mijlocii cu imprimante LaserJet color rapide, la preturi accesibile

HP a anuntat noi produse ce completeaza oferta destinata firmelor mici si mijlocii (IMM), facand tiparirea color LaserJet mai accesibila decat oricand. Folosind imprimante din familiile HP Color LaserJet 3500 si 3700, IMM-urile pot beneficia de imprimare color fiabila si usor de utilizat fara sacrificarea calitatii sau vitezei.

Culorile vii dau viata aproape oricarei pagini tiparite, in special in lumea afacerilor cu un inalt grad de competitivitate , spune Rob Wait, director de marketing al diviziei HP Imaging and Printing Group. Companiile care au nevoie de modalitati accesibile de folosire a imprimarii color in activitatea de birou isi vor da seama ca aceste imprimante noi sunt ceea ce le trebuie pentru a face fata pe o piata din ce in ce mai competitiva.

Noile imprimante HP Color LaserJet completeaza portofoliul vast de sisteme inovatoare din categoria Imaging & Printing anuntate in cadrul initiativei Biroului inteligent (Smart Office) destinate IMM-urilor. Aceasta initiativa urmareste asigurarea de produse, servicii si solutii care sa permita IMM-urilor sa beneficieze cu usurinta de tehnologie.

Pentru crearea documentelor interne sau a brosurilor comerciale, firmele pot folosi imprimantele familiilor HP Color LaserJet 3500 si 3700 care le permit sa realizeze printuri color accesibile cu un impact superior. Imprimantele ofera o calitate deosebita si aceeasi viteza la tiparirea color sau alb/negru beneficiind de tehnologia de imprimare rapida in-line.

Ambele familii pot lucra pe platforme Mac OS X si Microsoft Windows. Amandoua sunt compatibile cu Apple Rendezvous pentru conectarea rapida si facila la retea in mediu Macintosh. Noile modele au fost prezentate la Macworld SF 2004.

Familia HP Color LaserJet 3500 beneficiaza de instalare, utilizare si intretinere simple. Detectarea automata a suportului de tiparire si ajustarea modului de tiparire asigura calitatea superioara a imprimarii. Datorita vitezei de 12 pagini pe minut (ppm) atat pentru tiparirea alb-negru cat si pentru cea color, chiar si tiparirea de volum mare poate fi gestionata local.

Cartusele cu randament ridicat, prevazute pentru tiparirea a 4000 de pagini sunt destinate eficientizarii activitatii si minimizarii serviciilor de intretinere.

Este disponibil un server de imprimare extern, conectat prin USB, care permite folosirea cu usurinta a imprimantei de catre mai multi utilizatori. Cele doua familii de imprimante permit utilizarea unui server de imprimare HP Jetdirect wireless pentru conectarea fara cablu si tiparirea facila walk-up.

Familia HP Color LaserJet 3700 este o solutie ideala pentru grupurile de lucru mici si mijlocii datorita operarii sale intuitive a configurarii si administrarii simple in retea. Tehnologia HP ImageREt 2400 asigura o calitate deosebita a imprimarii. Imprimantele familiei HP Color LaserJet 3700 tiparesc la o viteza de 16 ppm, pot tipari fata-verso si permit alimentarea cu maximum 850 de foi de hartie.

Tehnologia HP instant-on fuser asigura imprimarea rapida a primei pagini. Cartusele pentru 6000 de pagini, fiabile, cu randament ridicat, reduc substantial necesitatea operatiunilor de intretinere realizate de utilizator.

Informatiile importante referitoare la starea imprimantei sunt usor de accesat de la panoul de control, prin instrumente software sau prin apreciatul software de administrare a imprimarii in retea HP Web Jetadmin.

Prin folosirea serverelor de imprimare HP Jetdirect Fast Ethernet, utilizarea in retea, inclusiv in retelele wireless, este un lucru extrem de facil.

Sistemele sunt disponibile la urmatoarele preturi: HP Color LaserJet 3500: $849; HP Color LaserJet 3500n: $999; HP Color LaserJet 3700: $1,339; HP Color LaserJet 3700n: $1,699; HP Color LaserJet 3700dn: $1,999; HP Color LaserJet 3700dtn: $2,199.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele