IT & C

#mozilla #html5 #jocuri online html5

Mozilla si Google vad in HTML5 viitorul pentru jocuri online

Experienta online interactiva oferita de HTML5 este o prioritate si pentru Mozilla si pentru Google. Ambele companii vad in platforma viitorul pentru jocuri online si sunt dispuse sa investeasca in dezvoltarea HTML5.

Adoptat deja de cele mai multe browsere web, standardul HTML5 poate oferi o experienta de gaming online mult imbunatatita, de la posibilitatea de a juca in full screen, pana la folosirea de gamepad -uri.

Prioritatile sunt momentan cresterea vitezei pentru JavaScript execution si folosirea cat mai buna a optiunii de hardware acceleration, potrivit ArsTechnica.com.

Mozilla a organizat o conferinta de o saptamana pe tema jocurilor online in HTML5, care a atras nume importante din industria de gaming, inclusiv Electronic Arts .

Google a implementat o pagina speciala pentru dezvoltatorii de jocuri pe site-ul Google Developers, in care descrie cum tehnologia HTML5 poate contribui semnificativ la dezvoltarea jocurilor online.

Sursa foto: Iitime.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele