IT & C

#movi #tandberg #mac #apple

Movi 4, solutie video pentru Mac-uri

Noile sisteme si 4 si Movi pentru Mac includ noi functionalitati si o interoperabilitate imbunatatita.

Functia Far End Camera Control (FECC) ofera posibilitatea de a controla camera dispozitivelor compatibile,cu pan&tilt, de la distanta. Aceasta functie a fost adaugata la Movi pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor din domeniul medical. De exemplu, prin intermediul acestei functii, doctorii pot realiza consultatii individuale cu din intreaga lume.

Movi 4 include functia Multiway, care permite utilizatorului sa initieze pe loc o convorbire cu mai multi participanti, folosind un terminal si utilizand in acelasi timp puterea combinata a software-ului de management, a configuratiei (VCS), dar si a MCU-urilor Tandberg (MCU - dispozitiv care face posibila conectarea a sau mai multe terminale, pentru realizarea unei video-conferinte).

Aceasta functie creeaza o punte catre comunicarea video de calitate si catre posibilitatea de a comunica cu mai multe persoane, fara a fi necesara planificarea prealabila a convorbirilor pe MCU. Movi devine astfel singura solutie de acest tip, care permite utilizatorilor sa initieze instant o convorbire cu mai multi participanti, de pe un PC sau de pe un calculator Mac.

Noua versiune a Movi pentru Mac ofera compatibilitate totala utilizatorilor de calculatoarele Apple, fiind o aplicatie esentiala pentru mediile de lucru mixte, in care sunt atat PC-uri cat si calculatoare Mac.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele