IT & C

#pad #pad n'click #mouse

Mouse-ul cu lipici, o solutie mai comoda

Amortelile si durerile cauzate de folosirea indelungata a mouse-ului si a tastaturii sunt deja demult inamicii declarati ai producatorilor de periferice .

Una dintre cele mai noi solutii se spera sa aiba lipici si la clienti.

Mana odihnita

Pad N'Click este o inventie simpatica si inseamna un set de trei pernute de gel placut la atingere, pad -uri care pot fi atasate peste butoanele mouse-ului si pe zona unde se sprijina causul palmei si au rolul specific de a imbunatati pozitia mainii utilizatorului.

Cu alte cuvinte, inventatorul incearca sa impuste doi iepuri dintr-o data: sa ofere utilizatorului o experienta mai placuta la atinegre dar si mai comoda pentru folosirea indelungata a mouse-ului.

Prin plasarea acestor penute din gel moale peste mouse, creste si stabilitatea perifericului in mana, se obtine o pozitie mai naturala, deci (in mod teoretic) incheieturile vor avea mai putin de suferit. In plus, forma usor concava a pernutelor de gel ofera un suport mult mai bun degetelor.

Cat mai confortabil

Fiecare utilizator poate lipi pernutele dupa bunul plac, adezivul de pe spatele acestora permitand schimbarea de cateva ori a pozitie in care acestea sunt plasate.

Producatorii setului Pad N'Click, al carui pret este de 55 USD, intentioneaza ca in curand sa lanseze un model numit "Gelo Mouse", care va incorpora acest tip de gel ergonomic in corpul unui mouse.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele