IT & C

#motorola # motorola razr #smartphone # Motorola RAZR Maxx

Motorola RAZR Maxx soseste in Europa

Motorola lanseaza smartphone-ul Droid RAZR Maxx in Europa in luna mai. Diferentele fata de versiunea americana includ renuntarea la "Droid" si absenta conectivitatii 4G LTE, momentan inutila in Europa.

Producatorul american achizitionat de Google sustine ca bateria RAZR Maxx va oferi pana la 17 ore de convorbiri 3G in retele europene.

Motorola RAZR Maxx nu va fi lansat simultan in toate tarile din Europa, insa Motorola planuieste ca primele RAZR Maxx sa fie disponibile in luna mai in unele tari europene si in Orientul Mijlociu, potrivit GSMArena.com.

Creat pentru sistemul de operare Android, Motorola RAZR Maxx are o grosime de 8,99 mm si este dotat cu un procesor dual-core la 1,2 GHZ si ofera 1GB de memorie RAM si spatiu de stocare de 16GB.

Motorola RAZR Maxx are un ecran de 4,3 inci Super AMOLED protejat de un strat de Gorilla Glass pentru rezistenta deosebita impotriva zgarieturilor.

Sursa foto : Ibtimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele