IT & C

#motorola xoom #apple #motorola #tableta #ipad 3 # xoom

Motorola lucreaza la urmasul lui Xoom, concurent pentru iPad 3

Motorola lucreaza la o noua tableta, care nu va fi insa un urmas direct al lui Motorola Xoom. Compania americana vrea sa faca un pas inaintea Apple pe piata tabletelor.

motorola xoom nu va juca un rol foarte important in dezvoltarea noii tablete . Dimpotriva, aceasta va avea un ecran si un design diferite.

Noua tableta Motorola se va inspira din succesul lui iPad. Ecranul sau nu va mai permite o rata de aspect de 16:9, ci doar 4:9, ca iPad-ul.

Cu o diagonala de 10 inci, ecranul noii tablete Motorola va avea o rezolutie de 208x1536, in care incap 3,14 milioane de pixeli.

Tableta Motorola va folosi sistemul de operare Android 4.0, Ice Cream Sandwich , care va functiona la fel si pe tablete si pe dispozitive mobile.

Chiar daca si Apple va lansa noua tableta iPad 3 cu sistemul de operare iOS4, noul sistem de operare Android ofera compatibilitate deplina cu toate aplicatiile din Android Market, potrivit go4it.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele