IT & C

#apple #lupta #motorola # competite

Motorola contra-ataca Apple

Motorola vrea sa continue lupta cu Apple, pe patentele celor doua companii, cel putin la prima vedere. Recent, Motorola a depus in Germania o reclamatie pentru blocarea de la vanzare a produselor Apple, scrie GSMArena.

Din declaratia oficiala a companiei rezulta totusi ca Motorola are alte intentii decat interzicerea vanzarii produselor Apple. Motorola ar dori, de fapt, sa licentieze produsele Apple si sa termine "circul" care dureaza inca de prin 2003 intre cei doi producatori. Oricum, reclamatia depusa de Motorola in Germania a fost acceptata de tribunal.

Potrivit specialistilor, analizarea reclamatiei de catre judecatorii germani este doar o procedura. Insa, dupa foarte multa vreme cand Apple a devenit o companie care a reusit sa dea in judecata jumatate din producatorii de profil din lume, adversarii contraataca. Iar acum mingea se afla in terenul Motorola.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele