IT & C

#MotionGPS.ro #monitorizare gps #consum #masina #gps

MotionGPS.ro iti ofera cea mai buna solutie de monitorizare flota: GPS & Consum

ADVERTORIAL

Sistemul de monitorizare GPS este un avantaj important si pentru autovehiculul personal, dar mai ales pentru orice firma cu o flota de autovehicule. Afla cum te poate ajuta un sistem de monitorizare sa reduci costurile si sa previi alte probleme.

Monitorizarea GPS ofera din start cateva avantaje importante: scaderea costurilor de asigurare CASCO pentru furt si cresterea sanselor de recuperare a autovehiculului furat. Sistemul de monitorizare flota GPS disponibil pe MotionGPS.ro garanteaza insa si economii de minim 25% din costurile operationale ale flotei de autovehicule.


Avantajele monitorizarii GPS

Cu o investitie redusa, poti asigura cresterea profitului firmei in conditii de siguranta si fara eforturi. Eficienta utilizarii autovehiculelor creste dupa instalarea unui sistem de monitorizare flota, iar costurile de intretinere scad in mod semnficativ.

Siguranta vehiculului creste odata cu instalarea unor echipamente GPS, ce variaza de la debitmetre, pentru monitorizarea consumului de carburant pentru intreaga flota, pana la butoane de panica, relee de imobilizare etc.


Beneficiile supravegherii prin GPS pe o platforma online

Cu o platforma online, monitorizarea GPS a unei intregi flote de autovehicule este simpla si flexibila, iar informatiile pot fi accesate oricand si oriunde, de pe orice tip de laptop, tableta sau smartphone.

Informatiile oferite prin sistemul de monitorizare flota GPS sunt protejate prin transmiterea datelor prin HTTPS numai catre contul unui utilizator cu parola. Back-up-ul este asigurat in cloud, astfel incat nu sunt necesare investitii in resurse hardware de stocare a datelor sau de calcul al rapoartelor detaliate.

Platforma online oferita de MotionGPS.ro include si grafice detaliate de utilizare ale masinii si rapoarte exacte despre km parcursi in interes de serviciu, in interes personal si km parcursi pe o perioada de timp.


Avantaje suplimentare pentru firme

Firmele ce apeleaza la solutii de monitorizare GPS a flotei de autovehicule beneficiaza de o deductibilitate 100% a TVA-ului, alaturi de reduceri la incheierea politelor de asigurare CASCO si RCA. Riscurile de furt sunt mai reduse, sansele de recuperare sunt mai mari, iar uzura autovehiculelor este redusa.

Cel mai important avantaj poate fi insa o economie mare de carburant pentru firmele care apeleaza la un sistem de monitorizare flota carburant. Beneficiile pentru firme includ eficientizarea comunicarii si a planificarilor, diminuarea riscurilor si eliminarea subiectivismului.

Toate drumurile parcurse de autovehiculele din flota sunt documentate in mod automat, lucru ce contribuie si la diminuarea riscurilor si un management mai bun al asigurarilor.


MotionGSP.ro, solutia pentru tehnologii de monitorizare GPS de ultima generatie

Sistemele de monitorizare flota GPS & Combustibil disponibile pe MotionGPS.ro ofera o solutie completa de management al unei flote de autovehicule, de la pozitia GPS in timp real pe harta pana la viteza si directia de deplasare, alaturi de rapoarte detaliate cu privire la drumuri si stationari.

Apeleaza la MotionGPS.ro pentru a obtine cea mai buna oferta pentru flota de autovehicule a firmei tale, modalitate sigura de a scadea cheltuielile si de a creste profitul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele