IT & C

Motion Controller pentru PS3 se lanseaza in toamna 2010

Sony Computer Entertainment anunta lansarea oficiala a noului Motion Controller pentru consola PlayStation3 ( PS3 ) in toamna anului 2010 in Japonia.

Odata ro /cu" title="cu">cu japonia noul dispozitiv va fi disponibil si in regiunile si tarile asiatice, America de Nord si Europa/teritoriile PAL, ompreuna cu o " title="o">o gama extinsa de jocuri.

Motion Controller

Alaturi de camera PlayStationEye2, noul controller este capabil sa detecteze intuitiv miscarile naturale ale mainii utilizatorului, care vor fi transpuse cu precizie in cadrul jocului, pentru o experienta de divertisment cu totul inovatoare pe consola PS3.

"Am luat decizia de a lansa dispozitivul Motion Controller in toamna anului 2010, pentru a putea oferi utilizatorilor o serie de titluri de jocuri interesante si variate, care vor completa noua experienta de divertisment pe PS3", a declarat Kazuo Hirai, presedinte si CEO al Sony Computer Entertainment Inc.

In principal +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-
Dispozitivul Motion Controller va deveni controller principal al platformei PS3, impreuna cu seria de controllere DUALSHOCK. Numarul jocurilor de top care vor utiliza noul Motion Controller va creste considerabil, oferind entuziastilor o experienta de divertisment interactiv avansata, posibila numai cu ajutorul platformei PS3.

"Vom continua sa ne concentram atentia pe completarea portofoliului de jocuri atractive si inovatoare compatibile cu dispozitivul Motion Controller, atat prin studiourile SCE, cat si cu ajutorul dezvoltatorilor si distribuitorilor, cu care colaboram intens"
, a mai adaugat Kazuo Hirai. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele