IT & C

Mos Premium e mai scump decit Mos Craciun

Vine in Noaptea de Ajun, numai la copiii cuminti sau, mai nou, la copiii ai caror parinti stiu sa caute oferte pe Internet. Mos Craciun se poate inchiria cu un singur click si citeva milioane.

Mosi Craciunii se gasesc de inchiriat tot pe Internet, la fel ca si brazii sau ornamentele de sarbatori. Dai un click de la birou si-i comanzi copilului un Mos sub brad, dupa cum te tine portofelul. In mod normal, inchirierea unui Mos Craciun, o jumatate de ora, costa 1,7 milioane de lei, dar daca doriti un Mos autentic , cu naturala, el face parte din categoria Mos Premium si costa 2,5 milioane de lei. Reprezentantii firmei spun ca atunci cind face comanda, clientul este rugat sa completeze un formular cu ispravile copilului, astfel incit atunci cind il tine pe genunchi, Mosul sa aiba toata a prichindelului. Mos Premium poate fi, asadar, tras de , fara surpriza ca de sub gluga va iesi la iveala un tinar student care face un in plus in vacanta de iarna . Ultima comanda onorata poate fi facuta chiar pe 26 decembrie.

Tot pe Internet se gasesc oferte de Mosi sau pentru petreceri de adulti. Aici, Mosii Premium nu sint cotati dupa barba , ci dupa cit de bine stiu sa se miste cind isi dau jos costumul si barba .

Trimite o felicitare muzicala de Craciun felicitari de craciunfelicitari de craciunfelicitari craciun felicitari craciunfelicitari craciunfelicitari craciun

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele