IT & C

#philips #lightframe #monitor

Monitorul Philips LightFrame este oficial in Romania

Philips a anuntat disponibilitatea in Romania a monitorului Philips LightFrame , monitorul cu lumina albastra.

Dispozitivul are o diagonala unica de 22 inch si dispune de un finisaj lucios de culoare alba.

Cu lumina albastra

Cu toate acestea, aspectul nu este singurul punct forte al monitorului LightFrame; utilizatorului i se pune la dispozitie experienta LightFrame, una dintre cele mai eficiente in privinta reducerii oboselii ochilor. Cercetara stiintifica a demonstrat ca lumina are un efect major asupra oamenilor.

De exemplu, lumina albastra perceputa de al treilea receptor ocular are un efect relaxant si revigorant. Aceasta descoperire a fost integrata in LightFrame, care emite o lumina albastra calda. Aceasta relaxeaza utilizatorul, ridica nivelul de concentrare   si reduce fenomenul de oboseala a ochilor.

Caracteristici

Monitorul LightFrame incorporeaza de asemenea o varietate de tehnologii menite sa redea o imaginii cat mai buna. Astfel modelul are tehnologia SmartContrast de 12.000:1 pentru ca modelul sa poata redea un negru mai puternic si tehnologia SmartImage care imbunataseste contrastul, saturatia culorilor si claritatea fotografiilor sau a filmelor.

Philips LightFrame mai este dotat cu TrueVision, o tehnologie de testare pentru ajustarea monitorului. Modelul dispune de o garantie valabila trei ani si a fost premiat cu Energy Star pentru utilizarea eficienta a energiei. Monitorul LightFrame este disponibil in principalele magazine de electronice, la un pret de aproape 1.000 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele