IT & C

#lcd eco #philips 225b2 #monitor

Monitorul Philips 225B2, noul LCD eco

A fost anuntat oficial noul LCD ecologic, Philips 225B2 , destinat liniei business, model care utilizeaza cu 70% mai putina energie decat modelele anterioare.

Acesta beneficiaza de multiple tehnologii incorporate care pot reduce semnificativ consumul de energie, pastrand in acelasi timp traditionalul display luminos si ergonomic.

Monitoare inteligente

Monitorul 225B2 incorporeaza tehnologia PowerSensor , care poate determina prezenta utilizatorului in apropierea monitorului, reducand automat luminozitatea monitorului in momentul indepartarii acestuia de la birou. PowerSensor-ul Philips transmite si receptioneaza semnale infrarosu inofensive pentru a determina daca monitorul este folosit. Prin simpla existenta a acestei functii costurile de energie sunt reduse cu pana la 70%, iar durata de viata a monitorului este prelungita.

Cu ajutorul butonului "Soft-Off", care introduce monitorul in standby, consumul electric este redus pana la 0,1 wati. Regulamentul EPEAT solicita reducerea energiei pana la 0,5 wati, iar Philips este printre primii producatori care ating cota de 0,1 prin uzul tehnologiei SmartPower.

SmartPower este o forma de inteligenta artificiala care analizeaza dinamic continutul imaginii de pe ecran pentru a ob?ine economii de energie si, implicit, de costuri. Intensitatea luminii de fundal poate fi controlata automat si presetata de sistem, pentru a reduce consumul de energie cu pana la 50%. Daca este necesar, utilizatorii pot opri butonul de SmartPower, pozitionat pe partea din fata a monitorului.

Regulile eco ale industriei

Philips 225B2 este produs in conformitate cu standardele pentru protectia mediului, incluzand cele mai recente certificate EPEAT Gold si Energy Star. Toate materialele si ambalajele sunt 100% reciclabile.

Monitorul detine si o certificare TCO 5.0, una dintre cele mai solicitante autorizatii la nivel mondial. Monitorul Philips 225B2 va fi disponibil in principalele magazine de electronice din Romania incepand cu luna iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele