IT & C

#romania #euro 200 #monitor

Monitorul pentru elevi si studenti, oficial in Romania

Modelul Philips 160E1 cu ecran de 16 inch a ajuns oficial in Romania si este adresat, cu precadere, elevilor si studentilor inscrisi in programul Euro 200 .

Philips 160E1 a fost special creat pentru elevii si studentii care provin din familii cu venituri mici si care apeleaza la acest program guvernamental cu scopul obtinerii unui cupon de 200 de euro din partea statului pentru achizitionarea unui calculator. Modelul LCD Philips 160E1 are un pret recomandat de aproape 400 RON.

Programul Euro 200 care doreste sa suplimenteze familiile cu venit lunar pe membru mai mic de 150 lei, cu vouechere in valoare de 200 de euro. Programul ii vizeaza pe elevii si studentii care sunt inscrisi atat in invatamantul de stat, cat si in cel particular acreditat. Cupoanele distribuite in urma unor anchete sunt menite achizitionarii unui calculator, unitate centrala si monitor.

Philips 160E1 are o diagonala de 16 inch, careia ii vine in completare o rezolutie optima de 1366 x 768 pixeli. Ecranul LCD este foarte compact si foarte usor, cantarind doar 2,7 kg. In afara de faptul ca economiseste spatiu, monitorul 160E1 poate fi montat si pe perete. Modelul este produs din materiale ecologice, a fost premiat cu Energy Star pentru eficienta utilizarii energiei, avand un consum redus de energie (20 w). Mai mult, in starea de standby, monitorul consuma doar 0,5 w.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele