IT & C

#romania #eco #monitor #philips 240b1cs

Monitorul eco Philips 240B1CS, in curand in Romania

Philips anunta lansarea celui mai nou model din gama de monitoare LCD , 240B1CS. Acesta ofera imagini dinamice si clare, folosind mai putin de jumatate din energia utilizata de modelele din generatia anterioara.

Philips 240B1CS are un ecran de 24 inch, dimensiune care se va transforma rapid in noul standard de performanta pentru mediul de afaceri. Aceasta le permite utilizatorilor sa acceseze simultan doua documente A4 de o parte si de alta a ecranului.

Consum de energie scazut

Functia patentata TrueVision elimina variatiile de calibrare a ecranului, asigurand o continuitate a imaginilor pentru toate monitoarele. Acuratetea paletei de culori este de patru ori mai puternica decat cea ceruta de Microsoft Windows si este compatibila cu Windows 7. Modelul 240B1CS le ofera utilizatorilor o gama larga de optiuni de vizualizare, Eco, Office, Image Viewing si Entertainment, astfel incat energia poate fi pastrata pentru situatii care necesita o iluminare mai puternica.

Monitoarele sunt dotate cu SmartImage, functie care analizeaza continutul de pe ecran si ii regleaza contrastul si saturatia culorilor. Smart Contrast este inclus in pachetul SmartImage, livrand o imagine de inalta calitate. Culoarea neagra este foarte intensa, iar detaliile mai precise. SmartImage este controlat prin aplicatia SmartControl II, o interfata simpla si intuitiva. Modelul 240B1CS foloseste mai putin de 37 wati in timpul functionarii si mai putin de jumatate de watt in stand-by.

Conform standardelor industriei

Philips 240B1CS este produs in conformitate cu cele mai stricte standarde de mediu, incluzand EPEAT Silver si Energy Star. Modelele nu contin plumb, iar toate materialele folosite sunt 100% reciclabile. In acest mod s-a redus cu 50% cantitatea de mercur din lampi.

Display-ul detine TCO 5.0 Certified label, unul dintre cele mai importante certificari de calitate din intreaga lume. TCO ofera siguranta ca display-ul este creat astfel incat impactul sau asupra mediului sa fie minim, in timp ce performanta oferita este maxima. Philips 240B1CS va fi disponibil in curand si in Romania la un pret de aproape 1.000 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele