IT & C

#romania #led slim #benq #monitor

Monitoarele BenQ LED Slim se lanseaza in Romania

BenQ aduce pe piata romaneasca cinci dintre cele mai subtiri monitoare LED ale companiei, cu dimensiuni de 14-15 mm, cu diagonale intre 18,5 inch si 24 inch, rezolutii HD si Full-HD.

Cele cinci noi modele apartinand seriei V inglobeaza functii de reducere a consumului de energie si un contrast dinamic de 10.000.000:1.

Gama BenQ V

Pe langa aceste caracteristici, noile monitoare din gama V se remarca prin cea mai mare rata de contrast dinamic existenta in acest moment pentru monitoare LCD : 10.000.000:1 DCR. In plus, noua gama mai iese in evidenta, printr-un consum de energie extrem de redus, ingloband tehnologii performante pentru afisarea unor imagini de calitate foarte buna, deja caracteristice pentru produsele high-end BenQ, dintre acestea distingandu-se Senseye Human Vision Technology.  

Calitatile noilor monitoare din seria V au fost deja recunoscute prin obtinerea distinctiei iF Design in 2010. Monitoarele BenQ slim au dimensiuni de 14 mm, pentru modelele de 18,5 inch si 15 mm, pentru toate celelalte. Aceste echipamente se remarca de asemenea, pe langa dimensiunile reduse, printr-un consum energetic redus pana la 56% fata de monitoarele obisnuite.

Tehnologia LED

Noua tehnologie LED backlight folosita pentru noile 5 modele face posibila redarea unor imagini extrem de fidele, prin reducerea la zero a pierderilor de lumina, a unui alb imaculat si a unui negru intens, unei varietati de culori aproape infinite si unui contrast dinamic extrem.

Cele mai subtiri monitoare LCD ale celor de la BenQ, gama V Slim LED, vor fi disponibile din luna aprilie prin intermediul partenerilor BenQ in Romania. Pretul noilor modele porneste de la 529 RON si variaza in functie de diagonala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele