IT & C

#pnd #sisteme de navigatie #magellan #mitac

MiTAC International achizitioneaza divizia Magellan

MiTAC International Corporation, grupul de firme din care face parte compania Mio, anunta finalizarea achizitiei diviziei de produse a Magellan Navigation.

MiTAC Digital Corporation va fi condusa de presedintele recent desemnat, Kevin Chuang.

Pentru rezultate mai bune

Mio si Magellan vor putea aplica expertiza in business-ul de PND-uri ( Personal navigation device ). Compania mama, Mitac, va putea oferi mai mult suport business-ului Mio de dispozitive personale de navigatie , prin intermediul acestei achizitii, adaugand portofoliului sau, printre altele si dispozitive outdoor . Astfel Mio poate furniza mai multe PND-uri pietei Europei Centrale si de Est.

"Sunt incantat sa fac parte din noua corporatie MiTAC Digital. Abilitatea de a creste puterea segmentelor de tehnologie si fabricare ale MiTAC International, alaturi de brand-ul Magellan si canalele de distributie confera corporatiei MiTAC Digital o pozitie excelenta in consolidarea si cresterea business-ului in America de Nord", a declarat presedintele MiTAC Digital Corporation, Kevin Chuang.

De ce aceasta marca?

Puterea brand-ului Magellan este dat? de preferinta consumatorilor pentru aceasta marca, de canalele de distributie specializate in dispozitive portabile si de navigatie pe pietele din America de Nord. Liniile de produs premiate includ RoadMate si seriile Maestro de sisteme de navigatie portabile si dispozitivele de navigatie outdoor, Triton.

"Pin aceasta achizitie, MiTAC International intareste business-ul de navigatie mobila si creeaza cadrul potrivit pentru dezvoltarea in America de Nord", a completat Billy Ho.

Centrul operatiunilor MiTAC Digital Corporation va fi localizat in Santa Clara, California.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele