IT & C

#s568 #spirit #gps #mio

Mio Spirit S568, un nou GPS cu ecran de 4,7 inch

Mio Technology a anuntat disponibilitatea pe piata a noului model GPS cu ecran ultra plat si cu software Spirit integrat, Mio Spirit S568 cu display de 4,7 inch.

Mio Spirit S568 este unul dintre cele mai subtiri dispozitive de navigare prin satelit din lume.

Funtii de GPS

Mio Spirit S568 include gama completa de functii pe care dispozitivele din gama 2009 a producatorulu taiwanez le au: cautarea rapida a destinatiei pe o singura linie, informatii din trafic prin intermediul receptorului TMC integrat, indicarea camerelor video radar, afisarea 3D a bifurcatiilor sau modulul de explorare de 360 grade a zonei inconjuratoare.

Noul software Spirit, proiectat special de Mio si integrat in dispozitivul S568, ofera un meniu simplu si colorat pentru ca utilizatorii sa poata avea acces rapid la toate functiile dispozitivului. Ecranul tactil al noului model Mio Flat afiseaza ferestre care gliseaza pentru a facilita accesarea functiei dorite.

Harta reprezinta principala componenta a oricarui dispozitiv de navigare prin satelit, iar Mio vine cu o noua aplicatie numita TruMap Views care indeparteaza informatiile inutile pentru o afisare cat mai clara a hartii. Redarea 3D a peste 1000 de repere si cladiri din toata Europa faciliteaza navigarea in zonele urbane. Prin intermediul parteneriatelor locale la nivel de regiune, Mio Spirit S568 beneficiaza de cele mai recent versiuni de harti disponibile.

Parteneriat Google

De asemenea, Mio Spirit ofera o versiune optimizata a functiei de cautare, printr-un parteneriat incheiat cu Google. Noul model S568 pune la dispozitia utilizatorilor informatii locale prin intermediul conexiunii Bluetooth care permite transferul de informatii dintre GPS si telefonul mobil, chiar in timpul calatoriei. Utilizatorii pot scrie cuvinte precum "pizza", "cafea" sau "farmacie", pentru afisarea unei liste cu locatii specifice din respectiva regiune.    

Noile GPS-uri Mio S568 au o memorie interna de 2 GB, slot de card de memorie micro SD si functia de redare a fisierelor MP3 care permit ascultarea de muzica. Functia de transmitator radio FM este foarte utila pentru rularea prin intermediul sistemului audio al autoturismului a instructiunilor vocale de navigare si a fisierelor audio salvate pe dispozitiv.

In plus, modelul S568 beneficiaza si de celelalte functii Spirit, printre care: ghiduri de calatorie dezvoltate impreuna cu Wcities, modul pietonal, informatii despre vreme, navigare foto cu NavPix si functia de calculare a rutei economice.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele