IT & C

#harta #gps #sistem de navigatie #580 europe plus #mio moov

Mio lanseaza modelul Moov 580 Europe Plus

Mio Technology lanseaza dispozitivul Moov 580 Europe Plus , un nou model din gama Moov.

Moov 580 a fost creat special pentru experienta si siguranta utilizatorului.

Design placut

Moov 580 vine echipat cu o rama de aluminium, cu un ecran de 4,7 inch tratat anti-reflex, permitand un spatiu de afisare mai mare , o vizualizare mai clara a hartilor, a icoanelor si optiunilor din meniu.

Toate produsele din gama au o grosime doar de 18 mm, ceea ce inseamna ca sunt mai usoare si mai facil de transportat. In plus, noul dispozitiv Moov contine cele mai avansate functii incorporate de companie intr-un sistem de navigatie prorpiu de pana acum.

Un nou pas

Lansarea Moov 580 marcheaza si o noua etapa de inovare pentru servicii si continut prin serviciul MioMore, o tehnologie marca Mio. Aceste inovatii includ posibilitatea de a descarca puncte de interes (POI) prin intermediul internetului, functia de cautare locala, in parteneriat cu furnizori locali de continut.

Acest parteneriat aduce utilizatorului informatii actualizate despre hoteluri, magazine si servicii, iar functia de navigare foto NavPix le permite acestora sa creeze si trimite locatii folosind fotografii etichetate geografic si oferind accesul la peste un milion de fotografii salvate cu coordonate geografice prin Flickr si GoogleEarth.

Caracteristici de siguranta

Cu Moov 580, Mio pune accent pe comunicarea auditiva mai degraba decat comunicarea vizuala pentru mai multa siguranta in trafic. Modelul 580 are ca functii standard tehnologia Bluetooth si apelarea prin hands-free.

De asemenea, este echipat cu receptor TMC prin intermediul caruia se primesc in timp real informatii din trafic astfel incat conducatorii auto pot reactiona rapid la potentialele dificultati in drumul lor.

Modelul este prevazut si cu o scurtatura cstre serviciile de urgenta pentru asistenta rutiera mai rapida. Serviciul TMC este disponibil in urmatoarele tari: Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Germania, Norvegia, Spania, Suedia, Elvetia, Olanda, Franta, Italia si Anglia.

Disponibilitate

Produsul este disponibil in Romania incepand cu luna martie la un pret estimativ de 1449 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele