IT & C

#microsoft #romania #road show #tehnologie

Microsoft te invata despre cele mai noi tehnologii

Microsoft incepe un "roadshow" special in care ii va instrui pe cei interesati despre tehnologiile proprii.

Astfel, compania lanseaza noul val de tehnologii, Windows 7, Windows Server 2008 R2 si Exchange Server 2010.

Noile tehnologii

In cadrul seminarului despre valoarea desktop-ului optimizat vor fi prezentate cinci scenarii distincte, care demonstreaza ca Optimized Desktop ii ajuta pe profesionistii IT sa ofere utilizatorilor diferite posibilitati, folosind urmatoarele tehnologii Microsoft: Windows 7 Enterprise, Forefront Client Security, the Microsoft Desktop Optimization Pack (MDOP), Windows Server 2008 R2 si Microsoft System Center.

Totodata, va fi prezentat Windows Server 2008 R2 care ofera un seminar cu o introducere a noii versiuni Windows Server 2008 R2 si a celor mai puternice tehnologii de virtualizare, Hyper-V si Live Migration, noutatile din gama "Better Together with Windows 7", dar si noile functii precum "File Classification Infrastructure".

Exchange 2010


Exchange Server 2010 reprezinta piatra de temelie a solutiilor Microsoft pentru comunicare integrata. Seminarul se va concentra pe inovatiile si imbunatatirile din Exchange 2010, in jurul unor subiecte date.

De asemenea, se va discuta despre migrarea de la versiunile precedente de Exchange si despre oportunitatile oferite de Exchange Online. Road-show-ul isi da startul in luna noiembrie 2009 si este organizat in 4 dintre cele mai importante orase din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele