IT & C

#aplicatii windows #microsoft #windows 8

Microsoft promite 100.000 aplicatii Windows 8 pana in februarie

Pentru a asigura succesul sistemului de operare Windows 8, Microsoft promite ca in 3 luni de la lansare vor fi disponibile 100.000 aplicatii Windows 8.

Microsoft vrea sa ofere utilizatorilor 100.000 de aplicatii Windows 8 pana la inceputul lunii februarie, cu ajutorul unui parteneriat special cu dezvoltatorii.

Potrivit estimarilor Microsoft, apropximativ 400 milioane de utilizatori vor folosi noul sistem de operare Windows 8 in luna iulie 2013, iar aplicatiile sunt cheia atragerii lor.

Numarul de aplicatii joaca un rol foarte important pentru succesul unei platforme, dar Windows 8 mai are mult pana sa ajunga la cifrele de 657.000 (Google Play) si 700.000 (Apple App Store), potrivit Electronista.com.

Microsoft va atrage dezvoltatorii de aplicatii printr-un program complex prin care le ofera o parte din veniturile din reclamele afisate in aplicatiile Windows 8.

Sursa foto: Techotv.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele