IT & C

#microsoft #tableta #windows 8

Microsoft pregateste prima tableta cu Windows 8

Windows 8 , asteptat in 2012, si-ar putea face aparitia in curand pe o tableta. Microsoft pregateste o demonstratie live cu noul sistem de operare pe o tableta.

Prezentarea ar putea avea loc saptamana viitoare, in cadrul evenimentului All Things D conference, apoi la Computex, potrivit go4it.ro.

Microsoft urmeaza sa prezinte o versiune neterminata a sistemului Windows 8 pe o tableta construita in jurul platformei NVIDIA Tegra .

CEO-ul Steve Ballmer nu a comentat pana acum zvonurile, dar a lasat sa se inteleaga faptul ca Windows 8 este prioritatea principala a Microsoft.

Compania software isi pregateste de ceva vreme intrarea pe piata tabletelor, care a inregistrat o crestere substantiala in ultimul an.

In afara de pregatirile interne pentru lansarea noului Windows 8, ce va rula si pe PC-uri si pe tablete, Microsoft a dat in judecata Apple la inceputul anului, pentru denumirea " App Store ", considerata prea generica pentru a fi protejata de legislatia drepturilor de autor.

Daca Microsoft castiga procesul, va putea folosi denumirea " App Store " pentru magazinul de aplicatii oferite pentru noua tableta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele