IT & C

#microsoft #web #parteneriat #platforma

Microsoft ofera gratuit o platforma pentru Web

Microsoft Romania continua investitiile in platforma de solutii pentru Web si anunta un parteneriat cu sase furnizori de hosting locali, specializati in platforme si tehnologii cum sunt Windows Server, Hyper-V si Internet Information Services.

Parteneriatul are ca scop dezvoltarea spatiul solutiilor software livrate ca serviciu in România (SaaS = Software as a Service) si cel al solutiilor mixte (S+S = Software + Services).

Unicat

Internet Information Services (IIS) 7.0 este singurul server Web ce permite gazduirea performanta de aplicatii ASP.NET si PHP. Microsoft investeste azi in industrie pentru a furniza o platforma robusta, cu care furnizorii de hosting pot fructifica tendinte noi pe Web - servere private virtuale, izolarea siturilor in shared hosting, streaming adaptiv de continut media de inalta calitate.

"Cererea de gazduire de aplicatii pe servere Web Windows este in crestere datorita contextului economic si investitiilor in retehnologizare realizate de catre parteneri de dezvoltare software traditionali ai Microsoft si ca urmare a cresterii interesului pe care il avem din partea agentiilor Web si startup-urilor online participante in BizSpark", a declarat Todi Pruteanu, Platform Strategy Manager Microsoft.

Tehnologii de virtualizare

Tehnologiile de virtualizare pe server valorifica cel mai bine investitiile in centre de date si gazduirea de aplicatii Web, iar serviciile online reprezinta vectorul de crestere al acestui business de hosting, odata cu intensificarea participarii consumatorilor si agentilor economici pe Web.

Oferta de servere dedicate/private virtuale cu posibilitatea de teste gratuite este valabila timp de doua luni, pana la sfarsitul lunii iunie 2009.

"Am anticipat aceasta cerere inca de acum cativa ani si am inceput colaborarea cu furnizori locali de servicii de hosting Web care cunosc bine acest business. Rezultatul este ca azi clientii au la dispozitie o varietate de solutii de hosting pe servere Web Windows - shared hosting, servere dedicate, servere virtuale, la costuri competitive"
, a mai spus Todi Pruteanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele