IT & C

#patch #office #bug #windows #microsoft

Microsoft nu rezolva problemele Windows

Recent compania Microsoft a lansat un patch pentru un bug grav al sistemului de operare Windows.

Totusi, laboratoarele de testare acuza compania ca nu a rezolvat la timp problema.

Control ActivX

Cei de la TippingPoint Technologies au avertizat Microsoft de pericolul prezentat de bug-urile din controlul ActiveX pentru Office. Desi raportul laboratoarelor de teste a fost inaintat in luna martie din 2007, Microsoft a lansat abia de curand (in 2009) un patch de reparare a bug-ului.

Testerii de la TippingPoint Technologies au mai spus ca slabiciunile sistemului au fost folosite multa vreme de hackeri in diferite scopuri imediat ce au fost reperate.

Parerea Microsoft

Replica celor de la Microsoft a venit destul de repede. Acestia au declarat ca un patch nu poate fi lansat atat de repede. Acesta necesita timp si trebuie testat pe sisteme separate si configuratii diferite pentru a ajuta orice utilizator care foloseste Office-ul.

Microsoft nu este la prima " abatere " de acest gen. Exista destule rapoarte care arata punctele slabe ale sistemului, dar mult mai putine "patch"-uri create de Microsoft pentru rezolvarea lor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele