IT & C

#tableta #Xbox Surface #Microsoft Surface RT

Microsoft lucreaza la o tableta de gaming: Xbox Surface

Microsoft planuieste sa continue productia de tablete, dupa succesul initial al Microsoft Suface RT. Compania pregateste o tableta de gaming de 7 inci, care ar putea fi denumita chiar Xbox Surface.

Zvonurile despre noua tableta pregatita de Microsoft dateaza inca din vara lui 2012, dar surse noi din cadrul companiei au confirmat lansarea Xbox Surface in 2013.

Tableta de gaming Xbox Surface are un ecran de 7 inci cu rezolutie de 1280x720, alaturi de un procesor ARM si memorie RAM optimizate pentru gaming, potrivit TheVerge.com.

Noua tableta Xbox Surface nu va rula o versiune completa a sistemului de operare Windows 8. Tableta de gaming Microsoft va fi optimizata pentru a oferi cea mai buna experienta de gaming.

Tableta de gaming dezvoltata de Microsoft va debuta dupa noile Microsoft Surface Pro, dar inainte de noua generatie a consolei de jocuri "Xbox 720".

Sursa foto: Neowin.net
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele