IT & C

#microsoft #windows 8 #lansare windows 8 #MWC 2012

Microsoft lanseaza Windows 8 Consumer Preview la MWC 2012

Windows 8 va fi lansat astazi la congresul de tehnologie mobila de la Barcelona, MWC 2012 . Microsoft va prezenta varianta beta a sistemului de operare pentru tablete si desktop, numita Windows 8 Consumer Preview .

Multi analisti au fost surprinsi de decizia Microsoft de a lansa noul Windows la un eveniment dedicat smartphone-urilor si tabletelor, insa miscarea ar putea fi pozitiva pentru companie, care vrea sa castige o cota de piata cat mai mare pe dispozitivele mobile.

Windows 8 a fost creat pentru a fi folosit pe tablete si smartphone-uri, insa are si o interfata separata pentru PC-uri. Windows 8 Consumer Preview ar putea fi cea mai importanta prezentare la MWC 2012, iar reactiile initiale sunt foarte importante pentru viitorul sistemului de operare.

Microsoft va lansa in curand si o versiune "tactila" a suitei de programe Office pentru Windows 8, sub numele de cod Office 15 , potrivit CNET.com.

Sursa foto: Technobuzz.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele