IT & C

Microsoft a incheiat un contract important cu armata SUA

Microsoft a incheiat cu armata Statelor Unite ale Americii cel mai mare contract individual din istoria sa, urmand sa livreze software pentru 490 de calculatoare, valoarea totala a contractului fiind de 471 milioane dolari, informeaza CNN in limba spaniola .

Contractul, care se intinde pe o perioada de sase ani, nu reprezinta numai o mare victorie a Microsoft in domeniul vanzarilor, ci si o confirmare a eforturilor depuse de companie pentru cresterea securitatii soft-ului, au spus analistii din domeniu.

Keith Hodson, purtatorul de cuvant al Microsoft, a declarat ca acordul va permite reducerea costurilor armatei si "confirma increderea acesteia in modelul nostru de securitate".

Microsoft, cu sediul in Redmond, Washington, acorda foarte mult timp initiativelor de crestere a vanzarilor de software catre guverne, atat in SUA cat si in strainatate.

Guvernul american a investit foarte mult in tehnologie, in cadrul strategiei privind lupta impotriva terorismului si pentru cresterea securitatii nationale.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele