IT & C

#memorie #hyperx ddr3 #kingston

Memoriile Kingston HyperX cu frecventa de 2400 MHz au certificare Intel

kingston technology anunta certificarea Intel a celor mai rapide memorii ale companiei.

Mai mult, noul kit DDR3 Dual Channel Kingston HyperX functioneaza la 2400 MHz si a primit certificarea Intel XMP pe platforma Core i7.

Performante

Kit-ul Kingston ruleaza la 2400 MHz cu latentele 9-11-9-27-2 si funcrioneaza cu un voltaj de 1,65 volti, fiind dezvoltat special pentru entuziatti, pasionatii de jocurile pe PC si, nu in ultimul rand, celor care doresc sa doboare noi recorduri in benchmark-urile.

Kit-urile de 2400MHz vor fi disponibile pe piata incepand cu trimestrul urmator. Memoriile Kingston Technology beneficiaza de o garantie "pe viata".

Teste

Similar tuturor memoriilor Kingston Technology, kit-ul format din modulele de 2400 MHz a fost creat respectand standardele si principii de inginerie si proiectare si a trecut printr-un proces elaborat de teste standard pentru a putea obtine certificarea Intel XMP.

De asemenea, kit-ul Kingston HyperX cu frecventa de 2400 MHz a fost testat pe mai multe platforme de test cu chipset P55 , precum si pe placa de baza GIGABYTE GA-P55A-UD4P.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele