IT & C

# megaupload #megabox #kim dotcom

Megaupload revine ca Megabox pana la finalul anului

Fondatorul Megaupload, Kim Dotcom, lucreaza la un nou proiect Mega, ce va fi lansat pana la finalul anului 2012: Megabox, un serviciu ce va permite artistilor sa-si vanda muzica direct, fara implicarea caselor de discuri.

Dupa ce a scapat de arestul la domiciliu, iar ancheta impotriva lui pare destinata esecului, Kim Dotcom lucreaza la Megabox.com, serviciu ce va inlocui Megaupload.com, oferind si o optiune noua.

Kim Dotcom sustine ca Megabox va fi o platforma prin care artistii isi pot vinde muzica direct utilizatorilor, pastrand 90% din incasari.

Inlocuitorul Megaupload include si un sistem nou ce va crea venituri pentru artisti si atunci cand muzica lor este descarcata gratuit. Site-ul Megaupload.com a fost inchis in urma unei anchete FBI la inceputul anului, iar Kim Dotcom a fost acuzat de incurajarea pirateriei online.

Kim Dotcom sustine ca sistemul sau, bazat pe Megakey, a fost deja testat si ca reprezinta o amenintare pentru casele de discuri si pentru modelul lor de distributie a muzicii.

Sursa foto: Telegraph.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele