IT & C

#hacker #arest #fbi #anonymous # SOPA # megaupload

Megaupload a fost inchis, hackerii de la Anonymous au ripostat

Dupa ce FBI-ul a inchis site-ul Megaupload .com si a arestat mai multe persoane din conducerea companiei, grupul de hackeri Anonymous a ripostat cu un atac informatic la scara globala.

La numai o zi dupa protestele pasnice impotriva acasa .ro/sopa" title=" SOPA"> SOPA si PIPA, FBI-ul a inchis site-ul Megaupload, acuzat de facilitarea distributiei de continut care faciliteaza pirateria.

Grupul de hackeri Anonymous a lansat un atac informatic fara precedent la adresa autoritatilor americani si a grupurilor de lobby impotriva pirateriei.

Site-ul FBI, al Casei Albe si al Departamentului de Justitie american au fost inchise temporar. Alte site-uri atacate au inclus RIAA si MPAA, organizatii de lobby ale industriei americane de muzica si film, si Universal Music, care a lansat acuzatii repetate la adresa Megaupload. La atac au participat peste 5.000 de hackeri din intreaga lume.



Sursa foto: Uptownandreabrown.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele