IT & C

MCTI organizeaza o licitatie pentru acordarea a 6 licente punct-multipunct

Anuntul si caietul de sarcini cu privire la organizarea licitatiei pentru acordarea a cel mult sase licente de utilizare a frecventelor radioelectrice in vederea furnizarii de retele nationale de comunicatii electronice punct-multipunct in banda de 3,5 GH, pot fi consultate pe site-ul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, www.mcti.ro, capitolul "Activitate", sectiunea "Licitatii", informeaza MCTI.

"Este important ca, la cinci luni de la liberalizare , piata de comunicatii sa evolueze si din punct de vedere tehnologic. Prin noul cadru de reglementare a comunicatiilor am permis un acces facil pe piata pentru toti cei interesati, impunand, in acelasi timp, principiul neutralitatii tehnologice pentru a ne asigura ca decizia cu privire la cea mai convenabila solutie o ia fiecare client in functie de interesul sau. Acordarea acestor noi licente punct-multipunct va permite dezvoltarea in continuare a pietei de comunicatii din Romania, fiind o solutie de acces la bucla locala care permite transmisii de voce si de date de mare viteza si o larga varietate de servicii oferite pe baza acestora", a declarat Dan Nica, ministrul comunicatiilor si tehnologiei informattei.

Caietul de sarcini (//www.mcti.ro/mcti0.html?pagea1396) contine cerintele tehnico-economice minimale pe care ofertantul trebuie sa le indeplineasca, grila de punctaj, obligatiile minime pe care ofertantul va trebui sa si le asume in cazul in care va fi declarat castigator al licitatiei, precum si data limita pana la care se pot depune ofertele.

Licitatia se desfasoara in trei etape. In cadrul primei etape, comisia de licitatie va verifica daca ofertantii indeplinesc conditiile minime precizate in caietul de sarcini, precum si daca ofertantii fac parte dintr-un grup de firme. Etapa de evaluare prevede ca ofertantii calificati vor fi evaluati in conformitate cu grila de punctaj. In cadrul etapei de atribuire a licentelor, se desemneaza castigatorii licitatiei, precum si numarul de licente la care vor avea dreptul, in functie de numarul de licente solicitate prin oferta.

Termenul limita de depunere a ofertelor este 12 iunie 2003.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele