IT & C

#yala #matrix key #cheie

Matrix Key - yala care se deschide cu orice cheie

Ti-ai pierdut cheia? Nu mai poti deschide usa ? Nu-i nimic, pentru ca acum exista Matrix Key , o iala cu un sistem care deschide usa chiar daca este inserata o alta cheie. Iala a fost realizata de catre Stuart Webb, un lacatus austrialian.

Mecanismul Matrix Key este simplu. In clipa cand o noua cheie va fi introdusa, iala isi va alinia cilindrii din interior in functie de cheie. Totusi, pentru multe persoane Matrix Key ar putea sa para o iala nesigura.

Dar lucrurile stau altfel. In clipa cand iala va fi montata, aceasta va "recunoaste" o serie de chei prezentate initial de  utilizator . Astfel, in cazul in care o cheie a fost pierduta si una noua a fost introdusa, cilindrii din interior isi vor schimba pozitia si iala va ramane "blocata" in noua forma , dar va dechide o usa numai daca una dintre cheile "din memorie" au fost introduse.

Totodata, orice iala Matrix Key va deschide usa doar daca o anumita secventa de rotiri a fost facuta de catre utilizator. In prezent Matrix Key se afla in testele finale de securitate si ar putea sa fie instalata in diferite apartamente din Australia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele