IT & C

#masina de batut #usb #usbtypewriter

Masina de scris cu USB

Atunci cand lumea nu era in mijlocul unei ere a inventiilor, benzile desenate, filmele si cartile inventau masinarii si gadgeturi futuriste. Acum ca tehnologia ne-a daruit o parte din ele, lucrurile se intorc inapoi in timp.

Asa a luat nastere masina de scris cu USB, adica USBTypewriter , un concept realizat de catre designer-ul Jack Zylkin. Acesta a reusit sa ataseze cu succes o masina de batut veche la un display astfel incat utilizatorul sa imbine cele doua elemente intr-unul singur.

Display-ul sau gadgetul conectat (telefon mobil, MID, internet tablet de tip iPad) va recunoaste litera care a fost apasata si o va afisa pe ecran. Modelul poate fi achiztionat de pe site-ul designer-ului, dar pretul nu a fost inca anuntat.

Tot pe site-ul lui Jack Zylkin gasim si kit-uri speciale de tip " do it yourself ", prin care doritorii isi pot confectiona singuri masini de scris cu USB, compatibile cu unele telefoane sau dispozitive media.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele