IT & C

MacBook - urmatorul star video

Alegerea Apple pentru lansarea ultimei editii de MacBook Pro, vorbeste foarte mult despre targetul pe care si l-a ales compania pentru aceast laptop cu ecran lat. In aceasta perioada la Las Vegas vor sosi si participantii Asociatiei Nationale de Transmisiuni Televizate. Ultima inventie Apple pare sa tinteasca direct spre profesionistii care editeaza, filmeaza si produc imagini digitale.

Ecranul lat de 17 inch este prima modificare in aceast sens, cu o rezolutie de 1.680x 1.050 pixeli. Asta inseamna mai mult spatiu de lucru disponibil, ceea ce editorii video si profesionistii Photoshop vor aprecia.

Dar mai importante sunt cateva trasaturi ce au lipsit din aceasta configuratie pana acum. macbook pro este dotat cu un port 800 Fire Wire. Este primul Mac bazat pe Intel care include un asemenea port. Este prevazut si cu DVD player si un program dual pentru a le scrie.
Ciudat este faptul ca acest echipament de 17 inch nu vine si cu un procesor mai competitiv: cipul de 2.16 GHz Intel Core Duo, care este deja disponibil pentru MacBook Pro (de 15 inch).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele