IT & C

#logitech #wireless #tastatura #mouse

Logitech Wireless Combo MK520, convenienta si control

A fost lansat Logitech Wireless Combo MK520, format din tastatura si mouse, care inlesneste munca prin control si confort. Design-ul concav si laturile curbate ale tastelor Logitech Incurve keys au grija ca degetele sa fie pozitionate corect si sa alunece eficient de pe-o tasta pe alta.

Tastatura dispune de o baterie cu o durata de viata de trei ani si incorporeaza taste pentru accesarea continutului multimedia, astfel incat sa ai posibilitatea sa ridici sau urci volumul sunetului sau sa treci la urmatoarea melodie, fara a mai fi nevoie sa folosesti mouse-ul.

Mouse-ul se muleaza perfect in oricare dintre palme, chiar si dupa lungi ore de utilizare, datorita design-ului conturat si confortabil cu laturi de cauciuc. Mouse-ul are o baterie cu o durata de viata de un an, iar cu tehnologia laser va face tracking precis pe aproape orice suprafata, mai putin de geam si oglinda.

Modelele sunt compatibile cu receiver -ul Logitech Unifying care este atat de mic incat poate ramane conectat in laptop atunci cand esti pe drum si poate conecta mouse-ul si tastatura incluse la calculator, astfel incat ambele sa fie pregatite pentru utilizare.

Receiver-ul Unifying ofera conectivitate wireless Logitech Advanced 2,4 GHz cu care dispozitivele pot ramane conecta pe o arie de 10 m. De asemenea receiver-ul include codarea AES pe 128 biti, unul dintre cele mai mari nivele de securitate disponibile, asa incat informatiile personale sunt protejate. Logitech Media Combo MK520 va fi disponibil in Europa incepand cu luna august la un pret recomadat de aproximativ 60 euro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele