IT & C

#usb #logitech #casti audio

Logitech vine in Romania cu castile H555i si H530

Pentru a te bucura de un sunet mai clar atunci cand utilizezi internetul sau apelarea video, atunci cand asculti muzica sau vizionezi un film, Logitech lanseaza pe piata din Romania castile H555i si H530.

Banda audio super larga, dezvoltata de Skype, ajuta la redarea vocii in tonuri cat mai naturale si reale prin transmiterea sunetului pe frecvente mari. In plus, super wideband audio foloseste mai putina banda de frecventa si se poate regla in timp real, atunci cand se intensifica traficul pe internet.

Driverele tunate cu laser si conexiunea USB digitala ofera sunete clare pentru apelurile vocale si video, muzica, filme sau jocuri. Butoanele de control de pe setul Logitech USB H530 permit optimizarea sunetului fie ca se vorbeste sau se asculta muzica. Pentru un confort sporit, atat lamela de fixare a castilor, cat si castile propriu-zise sunt coptusite cu burete .

Castile Logitech H555i dispune de conexiune USB. Ambele seturi de casti au incorporate un microfon ce reduce zgomotul de fundal . Microfonul poate fi dat la o parte atunci cand nu este folosit.

Castile Logitech H555i pentru laptop vor avea un pret recomandat de aproape 60 euro, iar castile Logitech USB H530 vor avea un pret recomandat de 50 euro. Modelele vor fi disponibile in Romania din luna iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele