IT & C

#video #webcam #logitech vid #mesagerie

Logitech Vid a ajuns la 1 milion de utilizatori

In mai putin de trei luni de cand a fost lansat pe piata, serviciul gratuit de mesagerie video Logitech Vid a inregistrat clientul cu numarul 1 milion.

Vid simplifica fundamental convorbirile video, oferind o interfata simpla si intuitiva.

Tehnologiile Logitech

Logitech Vid este cea mai recenta dintr-o lunga serie de inovatii pe care Logitech a adus-o convorbirilor video.
In plus, instalarea si setarea Vid consta in mai putin de jumatatea pasilor pe care un utilizator este obligat sa ii parcurga pentru a beneficia de programele de mesagerie instantanee.

Numai in ultimul timp Logitech a impus caracteristici precum capturile video HD de 720p (in cazul unor camera web printre care Logitech webcam C600, Logitech Webcam Pro 9000 sau Logitech Webcam C905), lentile Carl Zeiss sau autofocus ca standard pentru comunicarea video.

Compatibilitate

Sustinut de reteaua Logitech SightSpeed, Vid suporta comunicatii video de inalta calitate si este compatibil cu calculatoarele PC si Mac, functionand atat cu webcam-uri de sine statatoare cat si cu cele incorporate. Vid este disponibil spre descsrcare pe site-ul oficial Logitech.

"Un million de conturi deschise reprezinta un success extraordinar, demonstrand apetenta mare a oamenilor pentru convorbirile video atunci cand efectuarea acestora este usoara si de calitate. Acum Vid este descarcat din orice colt al lumii, aducand laolalta oameni ce inainte erau reticienti din cauza complexitatii pe care serviciile video de calitate o presupuneau", a declarat Scott Lomond, vicepresedinte Logitech. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele