IT & C

#logitech #ipod #iphone

Logitech Rechargeable Speaker S715i, noul sistem de andocare pentru iPod si iPhone

Fanii Apple au un nou motiv de bucurie deoarece Logitech pregateste lansarea modelului Rechargeable S715i, un sistem de audio portabil pentru iPod si iPhone. Modelul poate reda o calitate superioara a sunetului datorita celor opt drivere din dotare, in timp ce bateria reincarcabila permite utilizatorului sa poarte sistemul audio cu el.

Logitech Rechargeable Speaker S715i ofera sunet clar datorita celor opt drivere. S715i foloseste doua drivere de neodim de trei inch pentru sunete medii bogate, doua tweetere de neodim pentru sunete inalte curate si patru radiatoare pasive de doi inch pentru sunet bas adanc. Rezutatul este o muzica bogata si balansata.

Ca sa nu fie nevoie sa iei multe baterii atunci cand sistemul este dus in vacanta, bateria reincarcabila ofera energie pentru opt ore de auditie muzicala. Sistemul Logitech Rechargeable Speaker S715i este insotit de o telecomanda prin care se poate controla actiunile de power, volum, play, pauza, shuffle, skip si repeat de la o distanta de pana la 10 metri.

Pentru si mai mult confort sistemul are husa de calatorie in care exista spatiu pentru adaptor si telecomanda.
Drept garanrie ca Logitech S715i detine certificatul Made for iPod si Works with iPhone. Sistemul Logitech Rechargeable Speaker S715i va fi disponibil in Europa din luna august la un pret recomandat de aproximativ 200 euro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele